De Kat is Kunst voor mij, met een grote bezieling!

Dierenportret laten maken? een erg  leuk cadeau!

Aanbieding dierenportret: Klik op onderstaande button en ontvang de eenmalige actie om jouw dierenportret te laten maken in je mailbox.

Paula aan het woord:

dieren portretten paula collewijn

"Kunst is een afdracht van ziel aan de wereld"

Dieren zijn voor mij van onschatbare waarde en ik voel daarom een sterke drang om mijn missie naar buiten te dragen; De ziel van het dier te laten spreken, via mijn werk. En dat doe ik graag door het maken van een mooi dierenportret. Het gaat mij niet om de prestaties van het dier, maar puur om het wezen, het zijn.

De dierenportretten die ik maak, in opdracht, en ook vrije expressie, zijn gebaseerd op het naar buiten brengen van de kracht van dieren. Dit is mijn doel, mijn missie, om de kijker te laten voelen wat zij uitspreken. Het neerzetten van de bezieling gebeurt in realistische stijl van tekenen en schilderen maar ook in een expressiever stijl, in sepiatinten, met een uitstraling die uit de oudheid komt. De technieken die ik gebruik, zijn: houtskool, pastel en olieverf. Ook maak ik naast dierenportretten beelden in brons.

"Kunst is een afdracht van ziel aan de wereld”

Paula Collewijn (Artist)

Bekijk hieronder de aanbieding "dierenportret laten maken"

dierenportret
Malcare WordPress Security