Waarom een online dierenwinkel blog berichten schrijft? -
Siberischekat.eu-Gastblogger-Martijn-van-de-Huisdiersuper

Waarom een online dierenwinkel blog berichten schrijft?

Wie is dat nou weer? Een online dierenwinkel die blog berichten schrijft? Is dat niet puur gericht op meer verkoop? Niet altijd! Graag stel ik mijzelf even voor:

Mijn naam is Martijn en ik ben werkzaam bij De Huisdiersuper.nl. Ik zal met enige regelmaat een leuk verhaal posten op dit blog.

En de reden hiervoor?

Buiten de online dierenwinkel hebben wij ook een fysieke winkel waar we dagelijks vele klanten over de vloer krijgen met uiteenlopende verhalen, problemen, tips en leuke anekdotes.
Genoeg materiaal dus om regelmatig een leuk bericht over te schrijven!
En dan nu toch even het commerciƫle stukje want wat heeft De Huisdiersuper.nl gemeen met katten en in het speciaal met de Siberische kat?

Onze online dierenwinkel bestaat nu een goede 7 jaar. In deze jaren is niet alleen ons online assortiment voor katten continu ontwikkelt maar ook het assortiment in onze fysieke winkel heeft aardig wat veranderingen doorgemaakt.
In de laatste jaren hebben wij ons steeds mee geconcentreerd op de grotere kattenrassen omdat wij zagen dat hier te weinig degelijke artikelen voor waren.
Een van de laatste toevoegingen zijn onze krabpalen die we speciaal hebben ontworpen voor de grotere katten. Een schot in de roos zo bleek! Een ander belangrijk punt waar we continu mee bezig zijn is optimale voeding. Het doet me dan ook plezier het bericht van Meike te lezen over gezonde voeding.
Hier staan wij als dierenwinkel ook zeker achter.
Momenteel hebben we dan ook verschillende vriezers in de winkel staan met heerlijke KVV voeding en gezonde snacks.
Het is erg fijn te zien dat steeds meer mensen bewuster omgaan met welke voeding zij aan hun huisdier geven.In de komende tijd zal ik maandelijks een bericht posten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Deelnemen aan dit blog geeft mij ook de kans meer te horen van jullie! Heb je tips, vragen, opmerkingen, of aanvullingen op mijn berichten dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ik vind het altijd leuk om iets van jullie te horen.

Tot snel,
Martijn

dehuisdiersuper.nl

Assortiment Huisdiersuper
Krabmeubels huisdiersuper
Huisdiersuper met siberischekat.eu
Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Lex - 8 years ago

We kijken erg uit naar je maandelijkse updates Martijn!

Bedankt,
Lex

Reply

Leave a Reply:

Malcare WordPress Security