De chaos die online dierenwinkels heet -
online-dierenwinkel-medpets

De chaos die online dierenwinkels heet

Milou medpets.nl

Iedere katteneigenaar heeft het wel eens; je bent op zoek naar dat ene product voor je huisdier en natuurlijk voor een goede prijs. Je loopt van de ene dierenwinkel naar de andere en gaat opzoek op het wereld wijde web. Maar zodra je op zoek gaat struikel je over de webshops met dierenartikelen, de een nog groter dan de andere. Een van die online dierenwinkels is Medpets.nl, een online dierenapotheek. Maar waarin verschilt deze webshop juist van al die anderen?

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was destijds de eerste in Nederland die online een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren aanbood. Door de jaren heen is de online dierenapotheek uitgegroeid tot een webwinkel waar je meer dan alleen je geneesmiddel of supplement kunt kopen. Ook voor je kattenbak, riempje, speeltje en krabpaal kun je bij Medpets terecht. Kortom; het hele ‘pakketje’ is op de website te vinden. En, niet onbelangrijk; als het product op voorraad is, wordt het diezelfde dag nog verzonden.

Dierenarts in huis

Medpets-dierenarts

Genoeg over de geschiedenis van Medpets. Waarom is deze online dierenapotheek zo anders dan de anderen? Ten eerste kun je er voor al je huisdieren terecht. Dus niet alleen voor je kat maar ook aan hond, paard en kleindieren is gedacht. Daarnaast staat Medpets voor kwaliteit en worden er alleen producten verkocht waar de in-huis dierenarts achter staat. Als een traktatie voor uw kat bijvoorbeeld veel suikers en vetten bevat, komt deze niet op de website. Alleen het allerbeste is goed voor uw huisdier.

Klant is koning

Klanttevredenheid staat bij Medpets voorop. Iedere werkdag zitten de medewerkers van de klantenservice klaar om al je vragen te beantwoorden. En als je er even niet uit mocht komen en toch graag een dierenarts wilt raadplegen, dan kan dat ook. Tijdens kantooruren is er namelijk een dierenarts aanwezig die graag antwoord geeft op al jouw vragen. Daarnaast kan je op Medpets.nl meer te weten komen over bepaalde aandoeningen of ziektes en worden er allerlei tips en tricks gegeven over het houden van uw huisdier in de dierenartsartikelen.

Wat houdt je nog tegen?

Medpets groeit nog steeds. Inmiddels is de online dierenapotheek actief in zowel Nederland, België als Duitsland - en Engeland wordt binnenkort aan dat lijstje toegevoegd. Dagelijks worden er nieuwe producten aan de website toegevoegd, allemaal voorzien van unieke en informatieve productteksten. Want ook dat maakt Medpets anders; meer dan de standaard productinformatie. Het is het proberen waard. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar dat ene product; kijk eens bij medpets.nl!

Bekijk hieronder onze favorieten:

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Malcare WordPress Security